Adress Torsholma35 18695 Vallentuna

Tar emot hundar för rehab, det finns hundar som inte kan opereras av olika  anledningar då ordnar jag ett träningsschema  speciellt för skadan och hunden.

Vibrationsplattan är ett bra hjälpmedel. Ökad cirkulation och en förbättrad dimensionering i de perifera delarna av cirkulationsapparaten (Kapillärnätet) som resultat av stötvågs/vibrationsträningen, kraftfullt påverkar ämnesomsättningen är ju inte konstigt.

Ju fler små kapillärer som transporterar ut syret och näringen till vävnaderna och cellerna, dessto lägre blodtryck och större efterfrågan på energi skapas. Mer resurser till läkning av ev. problem skapas, då grunden för det självläkande systemet i kroppen är cirkulation.

En annan viktig del är de neuro-muskulära effekterna. Träningsformen ökar denna funktionalitet och kan även väcka redan  insomnade nervmuskelimpulser( dvs sådant man inte viljemässigt kan aktivera pga skada, sjukdom, lång tids inaktivitet eller ålder.

Använder även Novafon - Intraljudapparat för alla typer av led och muskelvärk

Har masserat  hundar i 12år , är Diplomerad Hund & Kattmassage utbildad hos Axelsons Animal School i Stockholm.

Certifierad  Hundkommunikation - Hundens språk av Jan Fennell och hennes son Tony Knight från England 2009.

Fysioterapheut  hos ReDog i Västerås  2010.   Rehabilitering

Har arbetat över 5 år på Vet mott.

 Eget företag sedan många 

 

 

 

Vibrationsplatta , Löpband , Pilatesbolla glad efter träningen.

Ingen är för gammal för att träna eller gå ner i vikt där är vibbrationsplttan mycket bra även för människor Ryggont,Spänningsvärk. Välkommen ! Cool

Med vänlig hälsning

Monica Wadström Crone

Med vänlig hälsning

Monica Wadström Crone